:: Naslovna strana > Vesti > Kongres RENEXPO® Water Management
 
30.05.2016.
Kongres RENEXPO® Water Management
  U organizaciji RECCO SRB doo a u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije od 06. do 08. juna 2016. godine održaće se Kongres RENEXPO® Water management. Kongres se održava u Hotelu Holiday Inn, Španskih boraca 74, Beograd.

U okviru Kongresa RENEXPO® Water management biće održano više stručnih konferencija iz oblasti upravljanja vodama.
Konferencijom "Drinking Water - Wells & Pipes" koja se održava 07.06.2016. u od 14:00 do 17:00 časova dopunjen je Zajednički evropski program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije. Prisustvo ovoj konferenciji vrednovano je sa šest bodova iz oblasti Zajedničkog evropskog programa obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije.

Ova konferencija je namenjena članovima Komore, licenciranim inženjerima građevinarstva i tehnologije.

Članovima Inženjerske komore Srbije obezbeđen je popust u iznosu od 50% na redovnu kotizaciju Kongresa RENEXPO® Water Management, tako da je kotizacija za konferenciju "Drinking Water - Wells & Pipes" 40 EUR izraženo u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV). Nakon prijave svaki učesnik dobija predračun za uplatu kotizacije.

Kotizacija Inženjerske komore Srbije za prisustvo konferenciji "Drinking Water - Wells & Pipes" iznosi 600 dinara po osobi, sa uračunatim PDV-om.
Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: 10170 i broj licence, model se ne unosi, ostaje prazan.
Prijava za članove Inženjerske komora Srbije za učešće na konferencijama u okviru Kongresa RENEXPO® Water management vrši se putem email adrese petrovic@reeco.rs uz obaveznu napomenu da ste član IKS.

RENEXPO® poziva članove Inženjerske komore Srbije da prisustvuju i drugim konferencijama u okviru Kongresa RENEXPO® Water management, uz popust u iznosu 50% na ukupnu cenu, tako da kotizacija iznosi 40 EUR u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV).
Prijava za konferencije koje nisu uvrštene u Zajednički evropski program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova vrši se na sledećem linku: http://renexpo-watermanagement.com/renexpo-conferences.html?&L=1

Popust se odobrava uz napomenu da ste član IKS.