Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti >FORUM URBANUM - Sajam urbanizma
 
30.04.2008.
FORUM URBANUM - Sajam urbanizma
  Matična sekcija urbanista organizuje skup - Sajam urbanizma", koji će postati redovni godišnji pregled urbanističke produkcije članova sekcije.

je koncipiran kao izložba radova urbanista Srbije - članova Sekcije, uz koju će profesionalci moći i da prikažu metode koje su koristili, da predstave svoj rad, da iznesu probleme ili dileme sa kojima su se suočavali i da prodiskutuju sa profesionalnim urbanistima iz drugih regiona moguća rešenja, a uz sve to - da se svake godine, u prijatnom ambijentu, tri dana druže sa kolegama i koleginicama iz cele Srbije.

Skup će se održati u Ivanjici, u hotelu Park, od 10. do 12. juna. 2008. godine (utorak, sreda i četvrtak).

Predviđeno je da Matična sekcija urbanista snosi troškove smeštaja i boravka u Ivanjici za svoje članove (licencirane urbaniste sa šiframa 200, 201, 202 i 203). Međutim, pošto je broj mesta ograničen na 100, prednost imaju članovi sekcije urbanista koji pripreme svoje radove za skup, a dalje, do konačnog broja od 100, po redosledu prijavljivanja, proporcionalno po regionima, u skladu sa regionalnom organizacijom Komore (Beograd do 30, Vojvodina do 25, Niš do 11, Kragujevac do 11, Kraljevo do 11 i Čačak do 12 mesta).

Drugi zainteresovani i oni koji zakasne sa prijavom, a požele da prisustvuju skupu, mogu da obezbede smeštaj u svojoj režiji, u sobama hotela; City (kontakt osoba - Aco Lakićević, tel. 032/661-150) i Rekreatours - odmaralište Golija (kontakt osoba - Mila Nešovanović, tel. 032/661-052)

Molimo sve zainteresovane članove da se prijave sekretaru Matične sekcije urbanista, Ivani Lazin na e-mail ivana.lazin@ingkomora.org.yu (poslati ime, prezime i broj licence, kao i informaciju koji rad ili plan pripremate za sajam, odnosno naznaku da samo učestvujete na skupu). Prijavljivanje počinje 6. maja, a zaključuje se 13. maja 2008. godine u 14.00 časova.
Pozivamo Vas ujedno da počnete pripreme za prikazivanje svog rada (urbanistički plan, urbanistički projekat, ili drugo po vašem izboru) i to:
  1. za izložbu (jedan do najviše tri lista formata 70/100cm, vertikalno),
  2. za prezentaciju (power point) i
  3. za publikaciju sa skupa u štampanoj formi (rezime glavnih osobina rada ili tema koje na osnovu konkretnog rada želite da prodiskutuje sa kolegama, na dve do tri A4 strane, word, default tastatura i font)
Rok za dostavljanje prezentacija, tekstova i listova za izlaganje Sekretarijatu Komore (sekretaru Sekcije, Ivani Lazin - sa naznakom za Forum urbanum) je od 15. maja do 3. juna 2008. godine u 14.00 časova. Posle 3. juna, neće se primati novi radovi ili dodatni materijali.

Do 15. maja 2008. godine, pitanja ili dileme koje se odnose na organizaciju i tematiku Skupa (rada/plana) možete razrešiti u kontaktu sa Organizacionim odborom ili sekretarom sekcije.

Drugu informaciju o skupu, kao i plan grada Ivanjice možete preuzeti ovde

S poštovanjem,

Organizacioni odbor Skupa: Milan Pejić, dipl.pr.planer, Marin Krešić, dipl.inž.arh., Vesna Savić, dipl.inž.arh., Ljiljana Šubara, dipl.inž.arh. i Miljko Glavinić, dipl.inž.arh.

Predsednik Matične sekcije urbanista
Milorad Miladinović,dipl.inž.arh.s.r.
 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura