:: Naslovna strana > Vesti > Svečano otvoren nov poslovni prostor Inženjerske komore Srbije za potrebe rada regionalne kancelarije u Čačku
 
28.04.2016.
Svečano otvoren nov poslovni prostor Inženjerske komore Srbije za potrebe rada regionalne kancelarije u Čačku
 

U utorak 26. aprila 2016.godine, svečano je otvoren nov poslovni prostor Inženjerske komore Srbije za potrebe rada regionalne kancelarije u Čačku. Kancelarija ovog Regionalnog centra se nalazi u Ulici Čačanski partizanski odredbr.3A, u prizemlju stambeno-poslovnog objekta. Nakon kupovine poslovnog prostora za potrebe centrale Komore u Beogradu, kao i Regionalnih centara Niš, Novi Sad i Subotica, ovo je peti poslovni prostor u vlasništvu Inženjerske komore Srbije. Pre početka svečanog otvaranja, u novim prostorijama održana je 44. redovna sednica Upravnog odbora Inženjerske komore Srbije. Na svečanom otvaranju, prisutnima su se u ime domaćina Regionalnog centra Čačak, obratili Vasilije Vujić, dipl. građ. inž., predsednik regionalnog odbora podsekcije diplomiranih građevinskih inženjera i Svetlana Bogdanović,dipl.inž.el., zamenik predsednika Izvršnog odbora MSP i predsednik Radne grupe Regionalnog centra Čačak za nabavku poslovnog prostora. Ispred rukovodstva Komore, prisutnima su se obratili prof. dr Dragoslav Šumarac, dipl. građ. inž., predsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije i potpredsednik Evropskog saveta inženjerskih komora i prof. dr Milisav Damnjanović, dipl. inž. arh., predsednik Inženjerske komore Srbije, koji su izrazili zadovoljstvo pribavljanjem još jednog prostora u vlasništvu Komore, uputili čestitke domaćinima, istakli dobru saradnju sa lokalnom samoupravom, kao i značaj delovanja Komore na regionalnom nivou kao i za društvo u celini.
Na kraju svečanosti prisutnima su se obratili i Radenko Luković, zamenik gradonačelnika Grada Čačka i prof. dr Nebojša Mitrović,dekan Fakulteta tehničkih nauka u Čačku.

Svečanom otvaranju prisustvovali su pored članova Upravnog i Nadzornog odbora Inženjerske komore Srbije i predstavnici fakulteta, uglednih firmi kao i predstavnici Regionalnih centara Inženjerske komore Srbije iz  Kragujevca i Kosovske Mitrovice. Događaj je izazvao veliku medijsku pažnju, nekoliko lokalnih televizijskih i novinskih kuća je zabeležilo svečano otvaranje.

Fotografije sa svečanog otvaranja novog poslovnog prostora Komore, za potrebe rada kancelarije u Čačku, mozete pogledati ovde

Detaljnije na sledećim linkovima:
http://www.rtvgalaksija.rs/2016/04/26/otvorena-regionalna-inzenjerska-komora-u-cacku/
http://ozonpress.net/hronika/otvorene-prostorije-inzenjerske-komore-srbije/

http://caglas.rs/u-čačku-otvoreno-predstavništvo-inže/