Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Besplatan ulaz članovima Komore na 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja
 
27.10.2011.
Besplatan ulaz članovima Komore na 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja
  Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije održaće se iSEC 2011.- 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja, od 2.-4. novembra 2011. godine na Beogradskom sajmu. Tim povodom, pozivaju se svi zainteresovani članovi Inženjerske Komore Srbije da uzmu učešća u predstojećim manifestacijama u okviru svojih firmi, kao izlagači, ili kao posetioci. Za članove Komore ulaz je besplatan, uz člansku kartu i popunjavanje registracionog formulara na samom ulazu u halu 3, ili prethodno popunjavanje i dostavljanje..
iSEC 2011. je najvažniji regionalni sajamski i konferencijski događaj o primeni vrhunskih tehnologija u funkciji bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja i informacionoj bezbednosti. Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program - radionice iz pomenutu tematiku.

Sajam se organizuje pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i uz podršku strukovnih udruženja bezbednosti u zemlji i regionu i prezentovaće:
VISOKE TEHNOLOGIJE U FUNKCIJI JAVNE I PRIVATNE BEZBEDNOSTI. Tehnička infrastruktura objekata, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita. Video nadzor gradova i saobraćajnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog rizika.Tehnika bezbednosti u saobraćaju -putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli.

INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA - sBIT. INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM. Tehnička infrastruktura objekata. Tehnička zaštita i automatizacija objekta. Inteligentne zgrade. KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST. Bezbednost finansijskih institucija. Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata. Zaštita energetskih objekata i bezbednost rudnika i industrijskih zona visokog rizika. Zaštita kritične komunalne infrastrukture. Termalni i ostali sistemi video nadzora i specijalne aplikacije.
Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan prateći stručni program - radionice iz pomenutu tematiku.

SVIM ČLANOVIMA INŽENJERSKE KOMORE OBEZBEDJEN JE BESPLATAN ULAZ NA SAJAM I PRATEĆE PROGRAME uz prezentovanje članske karte i popunjavanje registracionog formulara na samom ulazu u halu 3 ili prethodno popunjavanje i dostavljanje REGISTRACIONOG FORMULARA (klikni) koji popunjen treba DOSTAVITI na isec@sajam.rs, što štedi vreme pri ulasku na sajam. Unutar formulara je i raspored Stručnog pratećeg programa gde možete odabrati teme, i za koji, nakon dostavljanja na pomenutu mejl adresu, treba sačekati potvrdu učešća, zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja.
Popunjen formular omogućava besplatno učešće, što se ne odnosi na parking (cena parkinga je 100 din/h).

Agendu stručnog programa možete pogledati ovde.

Ukoliko se vaša kompanija bavi bezbednošću ili je korisnik bezbednosnih tehnologija i zainteresovana je posetu i želite da za vas organizujemo poslovni sastanak na sajmu, molimo vas da pregledate deo sajta koji se odnosi na Informacije za posetioce, a za sve dodatne informacije kontaktirajte organizatora na Beogradskom sajmu:
iSEC 2011. tim
tel. 011/ 2655 486, tel./fax. 011/ 3615 298
e-mail: isec@sajam.rs
www.isec-expo.rs
www.zastita-bezbednost.com

Pratite nas:
Linkedin: http://rs.linkedin.com/pub/isec-security-fair-belgrade-serbia/3a/880/54
Twitter: http://twitter.com/#!/@isec_sajam
Facebook http://facebook.com/iSEC.sajam.bezbednosti

 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura