Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Novosadski Sajam 1-4. novembra
 
27.10.2005.
Novosadski Sajam 1-4. novembra
  JESENJI SPECIJALIZOVANI SAJMOVI, šest sajmova - finansija, informatike, elektronike i energetike, logistike, preduzetništva, polovnih mašina i opreme, održaće se na Novosadskom sajmu od 1. do 4. novembra.

Svojim članovima, Inženjerska komora Srbije omogućila je besplatan ulazak.

Važno:
Posetiocima Sajma, obezbeđen je ulaz kod Hale 1 gde će se vršiti prijava samo za članove Komore. Neophodno je da posetioci pokažu člansku kartu Komore službenom licu na ovim ulazima.

Na Sajmu ELEKTRONIKA I ENERGETIKA najavljeno je predavanje italijanskih stručnjaka o digitalnim predajnicima i iz Švedske o telekomunikacionim sistemima mobilne telefonije. Biće prezentovana strategija telekomunikacija Srbije. U sklopu Sajma održaće se i SIMPOZIJUM ENERGETSKE ELEKTRONIKE, kao i okrugli sto na teme energetike.

Nastupom na Sajmu FINMAR učesnici imaju priliku da se u direktnom kontaktu obrate krajnjim korisnicima. Važno mesto i ove godine ima NARODNA BANKA SRBIJE, kao i JP PTT saobraćaja. U središtu pažnje poslovnih banaka biće kreditne kartice, DINA i VISA, koje će, između ostalih, promovisati AGROBANKA, KULSKA BANKA i METALS BANKA. Biće ponuđeni krediti za mala i srednja preduzeća. POŠTANSKA ŠTEDIONICA promovisaće "kredite iz fotelje", kao i druge pogodnosti za stanovništvo, a MERIDIJAN BANKA kao članica KREDIT AGRIKOL GRUPE promovisaće nov identitet.

Na istovremenom Sajmu INFORMATIKE, učesnici i posetioci Sajma finansija imaće priliku i da osavremene softvere i hardvere novim sistemima najpoznatijih svetskih proizvođača. Prvi put nastupiće beogradske firme ZAJEDNIČKI INFORMACIONI SISTEM i INFORMATIKA. Biće tu i ZETA SISTEM - Beograd kao i VIVEKS TREJDING - Novi Beograd. Na Sajmu se očekuje gostovanje visokih predstavnika iz MAJSKOROSOFTA. Firma KOM ING - Novi Sad predstaviće sisteme za neprekidno napajanje. MFC MIKROKOMERC - Beograd, sisteme elektronskog arhiviranja, a FUDŽICU - SIMENS predstaviće preko distributera sisteme za bezbednost elektronske i bankarske opreme.

Sajmovi LOGISTIKE, PREDUZETNIŠTVA i POLOVNIH MAŠINA i Izložba BEZBEDNOST I ZAŠTITA OD POŽARA, namenjeni su, pre svega, poslovnim ljudima i stručnjacima.
 
 
 
 
   
01. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura