:: Naslovna strana > Vesti > Predsednik Komore, prof. dr Dragoslav Šumarac učestvovao na konferenciji "Srbija na putu ka evropskim standardima poslovanja"
 
26.05.2011.
Predsednik Komore, prof. dr Dragoslav Šumarac učestvovao na konferenciji "Srbija na putu ka evropskim standardima poslovanja"
  U organizaciji Ekonom:east Media Group, izdavača poslovnih magazina u Srbiji, održana je konferencija "Srbija na putu ka evropskim standardima poslovanja", u utorak, 24. maja 2011. godine u Kristalnoj dvorani hotela "Hajat" u Beogradu. Konferencija je održana u tri panela: poslovni ambijent, građevinska industrija i dozvole i monopolska politika sa fokusom na poljoprivredu i trgovinu. Predsednik Komore je održao prezentaciju u delu koji se odnosi na građevinsku industriju i dozvole.

Prisustvovali su i uzeli učešće u radu i dr Oliver Dulić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja RS, Nebojša Ćirić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja RS, Goran Pitić, predsednik UO Societe Generale Bank u Srbiji, Nenad Tesla, direktor Republičkog geodetskog zavoda, Mile Antić, koordinator Mreže za restituciju, Milan Parivodić, predsednik Foreign Investor Services, Miloš Bugarin, predsednik Privredne komore Srbije, Miljan Ždrale, senior bankar EBRD Agrobiznis tima i ostali uvaženi predstavnici institucija.