Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > "ARHIENALE 11"
26.02. - 04.03.2016. godine, Vranje
 
22.02.2016.
"ARHIENALE 11"
26.02. - 04.03.2016. godine, Vranje
  U organizaciji Inženjerske komore Srbije - Regionalnih odbora podsekcija diplomiranih inženjera arhitekture Regionalnog centra Niš u periodu od 26.02. - 04.03.2016. godine održaće se tradicionalna manifestacija ARHIENALE 11.
Na ovogodišnjem Arhienalu biće prezentovana izložba lokalnog karaktera: "Retrospektiva rada JP Zavod za urbanizam grada Vranja u periodu od 2010 do 2015", gostujuća izložba: "STANOVANJE - HOUSING 2015"- Međunarodna izložba savremenog stanovanja, kao i Međunarodna izložba fotografija arhitekte Jasmine Trajkovske iz Skoplja.

"Retrospektiva rada JP Zavod za urbanizam grada Vranja u periodu od 2010 do 2015", - na izložbi će biti prikazano 30 radova usvojenih planova detaljne regulacije na teritoriji grada Vranja. Cilj ove izložbe je da se javnost upozna sa ovim planovima i da se uključi u realizaciju istih.

"STANOVANJE - HOUSING 2015" - Međunarodna izložba savremenog stanovanja, predstavalja pregled arhitektonskog stvaralaštva iz oblasti savremenog stanovanja iz zemlje i inostranstva u periodu od 2010 do 2015. Cilj ove izložbe je da se uporede naša i strana iskustva u ovoj oblasti, kao i da se kroz kritički osvrt - recenziju na naučnoj osnovi, istaknu vrednosti radova i njihov značaj i uticaj na savremenu stambenu arhitekturu. Jedan od ciljeva ove izložbe je afirmacija i približavanje ovog segmenta arhitektonske delatnosti naučnoj, stručnoj i široj javnosti.

Tokom trajanja manifestacije ARHIENALE 11, izložbe će upotpuniti prateći program sastavljen od: predavanja i tribine. Kompletan program ARHIENALE 11, možete preuzeti ovde.

Svečano otvaranje zakazano je za petak 26. februara 2016. godine sa početkom u 19,00 časova u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.

NAPOMENA: Manifestacija je uvršćena u program obaveznog kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije i namenjena je licenciranim inženjerima svih struka. Učešće na Svečanom otvaranju Izložbi i predavanjima boduje se sa po 5 bodova, odnosno 10 bodova za predavače članove Komore.

Za prijavu prisustva predavanju: "Retrospektiva rada JP Zavod za urbanizam grada Vranja u periodu od 2010 do 2015" prijavite se ovde.

Za prijavu prisustva tribini: "Primena Zakona o planiranju i izgradnji-objedinjene procedure, Zakona o ozakonjenju objekta i izdavanja elektronskih dozvola" i "Realizacija Planova detaljne regulacije- dosadašnja iskustva u primeni" prijavite se ovde.

Pozivaju se svi zainteresovani članovi da posete izložbe i učestvuju u realizaciji pratećeg programa.

 
 
 
   
06. oktobar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (31)
Potražnja zaposlenja (1)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram