Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Poziv članovima Inženjerske Komore Srbije za posetu Sajmu građevinarstva SEEBBE
 
21.03.2014.
Poziv članovima Inženjerske Komore Srbije za posetu Sajmu građevinarstva SEEBBE
 

Za besplatan ulaz na Sajam građevinarstva SEEBBE 2014, potrebno je registrovati se preko Sajta sajma građevinarstva www.seebbe.com (u desnoj koloni na sajtu kliknuti na "Registracija poslovne posete") ili direktno preko internet portala http://seebbe.talkb2b.net/ gde se registraciji pristupa klikom na "Registracija" u gornjem desnom uglu portala. Detaljna uputstva možete pronaći na portalu pod "Kako se registrovati za besplatnu posetu sajmu".

Za navedenu registraciju je između ostalog, neophodno uneti i poreski identifikacioni broj (PIB) preduzeća u kome ste zaposleni. Molimo da NE unosite PIB Inženjerske Komore Srbije ukoliko niste zaposleni u istoj. Ukoliko uneti podaci nisu korektni, registracija neće biti odobrena. Registrovanom posetiocu, nakon dobijanja odobrenja koje mu stiže na mejl adresu, omogućen je besplatan ulazak na sajam (*besplatan ulaz na sajam ne odnosi se na parking). Prilikom dolaska na sajam OBAVEZNO ponesite LIČNU KARTU i javite se na Ulazne punktove sa oznakom "Registrovani poslovni posetioci", gde će vam nakon provere identiteta, biti izdata besplatna ulaznica. NIJE potrebno da sa sobom donosite člansku kartu Inženjerske Komore Srbije.

Navedeni internet portal http://seebbe.talkb2b.net/, namenjen je i zakazivanju B2B poslovnih sastanaka na štandovima izlagača. Na taj način se u velikoj meri može povećati efikasnost - pre dolaska na sajam možete sebi organizovati agendu poslovnih sastanaka sa izlagačima. Prilikom registracije se zapravo kreira sopstveni poslovni profil, koji se može naknadno menjati i dopunjavati. Detaljna objašnjenja mogu se naći na portalu pod "Kako zakazati B2B sastanke".

Klikom na link http://youtu.be/mJ8kU9y5tNw pogledaćete video uputstvo sa objašnjenjem kako se registrovati za besplatan ulazak na sajam građevinarstva i kako zakazati B2B sastanke.

Više informacija o samom Sajmu SEEBBE 2014 na www.seebbe.com

Za sve nejasnoće i pomoć prilikom registracije možete se javiti radnim danom od 8.30h -16.30h na tel 011/2655-800, ili i-mejlom na seebbe.b2b@sajam.rs

Ukoliko ste nezaposleni ili iz nekih razloga ne možete da se registrujete za besplatan ulazak na Sajam molimo vas da se javite mr Milani Milović, PR-u Inženjerske komore Srbije na telefon + 381 11 655 74 35 ili e-mail: milana.milovic@ingkomora.rs

Detaljno slikovito uputstvo za registraciju za besplatan ulazak na Sajam možete pogledati ovde.

 
 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura