:: Naslovna strana > Vesti > Manifestacija "Dani inženjera Srbije 2011"
 
20.09.2011.
Manifestacija "Dani inženjera Srbije 2011"
  Inženjerska komora Srbije, matična sekcija projektanata i matična sekcija izvođača radova, tradicionalno organizuju manifestaciju "DANI INŽENJERA SRBIJE 2011", koja se održava u periodu od 07-09. oktobra 2011.god. na Zlatiboru, u hotelu "Palisad".

Inženjerska komora Srbije, matična sekcija projektanata i matična sekcija izvođača radova, snosiće troškove smeštaja i boravaka za svoje članove. Međutim, pošto je broj mesta ograničen na 68 učesnika, kapacitet se popunjava po redosledu prijavljivanja. Broj učesnika, kojima će Inženjerska komora Srbije snositi troškove smeštaja i boravaka, po regionalnim centrima je: Beograd 12, Novi Sad 8, Subotica 8, Niš 8, , Kragujevac 8, Kraljevo 8, Čačak 8, Valjevo 8.
U hotelu "Palisad" obezbeđene su dvokrevetne i trokrevetne sobe, na bazi punog pansiona (prijavljivanje u hotel 07. oktobra do ručka, odjava 09. oktobra posle doručka). UČESNICI SAMI OBEZBEĐUJU PREVOZ.

Ostali zainteresovani za učešće, koji ne budu na spisku Inženjerske komore Sbije, a žele da prisustvuju savetovanju, mogu rezervisati smeštaj u svojoj režiji, u hotelu "Palisad" (telefon 031/841-161, kontakt osobe: Rajkica Luković)

Molimo sve zainteresovane članove, da se prijave sekretaru matične sekcije izvođača radova Slobodanki Simić na e-mail slobodanka.simic@ingkomora.rs (poslati ime i prezime, broj licence i regionalni centar kom pripadate). Prijavljivanje počinje 20.septembra i trajaće dok se ne popuni kapacitet, nakon čega će spisak učesnika kojima je obezbeđen smeštaj preko Inženjerske komore Srbije biti objavljen na sajtu Komore.

Program manifestacije preuzmi ovde