:: Naslovna strana > Vesti > Okrugli sto na temu "Uzroci i posledice pojave štetnih materija i jedinjenja u građevinskim objektima, nastalih upotrebom pomoćnih materijala u građevinarstvu-oplatola"
 
15.10.2014.
Okrugli sto na temu "Uzroci i posledice pojave štetnih materija i jedinjenja u građevinskim objektima, nastalih upotrebom pomoćnih materijala u građevinarstvu-oplatola"
  Okrugli sto na temu "Uzroci i posledice pojave štetnih materija i jedinjenja u građevinskim objektima, nastalih upotrebom pomoćnih materijala u građevinarstvu-oplatola" održaće se u sredu 22.10.2014. godine u prostorijama Inženjerske komore Srbije u Beogradu, ul. Bulevar vojvode Mišića 37/II, sa početkom u 13:00 časova.

Na okruglom stolu je predviđeno učešće stručnjaka iz različitih struka koji su bili uključeni u identifikovanje i rešavanje problema. Načelna ideja okruglog stola je da se ukaže na postojanje ozbiljnog problema u građevinarstvu sa kojim smo se prvi put susreli i animira struka da se aktivno uključi i informiše o problemu.

Planirano je obraćanje inženjera, predstavnika investitora i izvođača, predstavnika institucija, stručnjaka iz Vinče, tehnologa, stručnjaka iz Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd.

Zainteresovani za prisustvovanje na okruglom stolu se mogu prijaviti putem sledećeg linka:
http://www.ingkomora.rs/programi/kursevi/?gr=80&sifra=6374&prijava=1&post=0