:: Naslovna strana > Vesti > Druga internacionalna konferencija: Digitalno doba "Inovacije u arhitekturi, umetnosti, nauci i tehnologiji"
 
15.03.2015.
Druga internacionalna konferencija: Digitalno doba "Inovacije u arhitekturi, umetnosti, nauci i tehnologiji"
  Druga internacionalna konferencija: Digitalno doba "Inovacije u arhitekturi, umetnosti, nauci i tehnologiji", održaće se od 02. do 03. juna 2016. godine u Muzeju primenjenih umetnosti, u organizaciji Asocijacije za razvoj održive urbane zajednice - STRAND. Tema konferencije je inovacija i kreativnost u digitalnom dobu, sa fokusom na umetnost, arhitekturu, tehnologiju i nauku, kao vodećim zagovornikom inovativnih promena.

Konferencija Digitalno doba "Inovacije u arhitekturi, umetnosti, nauci i tehnologiji" uvršćena je u Program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2016. godinu.

Učešće na konferenciji je vrednovano sa 7 bodova, odnosno 10 bodova za izlagače radova koji su članovi Komore (imaoci licence 200,201,202 i 203), saglasno Pravilniku o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije.

Više informacija o konferenciji možete pogledati ovde.

Prateća aktivnost gore navedene konferenicje je radionica "Parametarski dizajn i uvod u GRASSHOPPER" i održaće se u periodu od 04. do 06. juna 2016. godine.

Više informacija o radionici možete pogledati ovde