:: Naslovna strana > Vesti > Uticaj rudarskih aktivnosti na stanovništvo i društveni razvoj, sa primerima Kolubarskog, Kostolačkog i Borsko-Majdanpečkog regiona, predavanje u Beogradu sa video prenosom u Nišu i Subotici
 
15.03.2015.
Uticaj rudarskih aktivnosti na stanovništvo i društveni razvoj, sa primerima Kolubarskog, Kostolačkog i Borsko-Majdanpečkog regiona, predavanje u Beogradu sa video prenosom u Nišu i Subotici
  U organizaciji Inženjerske komore Srbije - Izvršnog odbora Matične sekcije planera i Izvršnog odbora Matične sekcije planera biće održano predavanje na temu Uticaj rudarskih aktivnosti na stanovništvo i društveni razvoj, sa primerima Kolubarskog, Kostolačkog i Borsko-Majdanpečkog regiona. Predavanje se održava iz Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2016. godinu.

Predavanje je vrednovano sa 5 bodova za prijavljene učesnike, odnosno 10 bodova za predavače koji su članovi Komore, saglasno Pravilniku o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije.

Predavanje je namenjeno licenciranim inženjerima sa brojevima licenci: 100, 200, 201, 202, 203, 300, 373 i 474.

Predavanje će se održati u Beogradu, u sredu 23. marta 2016. godine sa početkom u 12 časova. U regionalnim kancelarijama u Nišu i Subotici je omogućeno praćenje predavanja putem video linka.

Za prisustvo predavanju možete se prijaviti putem sledećih linkova:

- Link za prijavu prisustva u Beogradu,

- Link za prijavu prisustva u Nišu,

- Link za prijavu prisustva u Subotici.