:: Naslovna strana > Vesti >Konkurs "Energetski razred A - Pokaži da je moguće!"
 
14.11.2012.
Konkurs "Energetski razred A - Pokaži da je moguće!"
  Uz podršku Inženjerske komore Srbije, Knauf Insulation d.o.o. Beograd objavljuje javni konkurs za licencirane inženjere energetske efiksanosti pod nazivom "Energetski razred A - Pokaži da je moguće!", a sve u cilju podrške početka primene novih Pravilnika o EE zgrada.Konkurs je ozvaničen od na stručnom seminaru "Knauf Akademija" koja je uz podršku Inženjerske komore Srbije svečano otvorio predsednik IKS, prof.dr. Dragoslav Šumarac.

Propozicije konkursa:

Licencirani inženjer energetske efikasnosti koji se PRVI javi da je uradio Elaborat energetske efikasnosti u programu Knauf Term 2 PRO za novi objekat koji je projektovan i izveden (ili dobio građevinsku dozvolu) a da je energetskog razreda A ili A+, kao nagradu dobija Apple iPad 3 (WiFi + 3g, 16 Gb).

Prema istim propozicijama nagrađujemo i autora prvog Elaborata energetske efikasnosti bez obzira na dobijeni energetski razred zgrade (minimalno C u skladu sa pravilnikom o EE) - nagrada je smartphone HTC Desire X.

NAPOMENA: Razmatraće se novi objekti za koji se radi tehnička dokumentacija počev od 30.09.2012. odnosno sa početkom primene Pravilnika o EE zgrada.Više informacija o Konkursu i programu Knauf Term2 možete naći na: http://www.knaufinsulation.rs/sr/content/konkurs-za-licencirane-inzenjere