:: Naslovna strana > Vesti > Projekat revitalizacije stambenog naselja Benska bara u Šapcu, predavanje u Beogradu sa video prenosom u Novom Sadu, Nišu i Subotici
 
13.11.2015.
Projekat revitalizacije stambenog naselja Benska bara u Šapcu, predavanje u Beogradu sa video prenosom u Novom Sadu, Nišu i Subotici
  U organizaciji Inženjerske komore Srbije - Izvršnog odbora Matične sekcije urbanista biće održano predavanje na temu Projekat revitalizacije stambenog naselja Benska bara u Šapcu. Predavanje se održava iz Programa obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2015. godinu.

Predavanje je vrednovano sa 5 bodova za prijavljene učesnike, odnosno 7 bodova za predavače koji su članovi Komore i uvršćeno u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2015. godinu.

Predavanje je namenjeno licenciranim inženjerima sa brojevima licenci: 100,200,201,202,203 i 300

Predavanje će se održati u Beogradu, u petak 20. novembra 2015. godine sa početkom u 12 časova. U regionalnim kancelarijama u Novom Sadu, Nišu i Subotici je omogućeno praćenje predavanja putem video linka.

Za prisustvo predavanju možete se prijaviti putem sledećih linkova:

- Link za prijavu prisustva u Beogradu,

- Link za prijavu prisustva u Novom Sadu,

- Link za prijavu prisustva u Nišu,

- Link za prijavu prisustva u Subotici.