:: Naslovna strana > Vesti > Javni konkurs za učestvovanje u petodnevnoj obuci sa temom "Ekonomska analiza i dimenzionisanje sistema za proizvodnju biogasa"
 
13.07.2015.
Javni konkurs za učestvovanje u petodnevnoj obuci sa temom "Ekonomska analiza i dimenzionisanje sistema za proizvodnju biogasa"
  GIZ DKTI Program "Razvoj održivog tržišta bioenergije u Srbiji" je bilateralni program između Republike Srbije i Savezne Republike Nemačke. Program se fokusira na perspektive i izazove u razvoju srpskog tržišta bioenergije. "Razvoj projekata" je jedna od četiri oblasti delovanja u okviru GIZ DKTI programa. Ova komponenta projekta pruža podršku srpskim i nemačkim investitorima u razvoju i implementaciji različitih vrsta inovativnih bioenergetskih projekata (postrojenja za sagorevanje slame, sistemi grejanja u javnim zgradama, biogasna postrojenja, postrojenja za generisanje toplote za industrijke procese).

Kako bi podržali proširivanje znanja u razvoju biogasnih postojenja u Srbiji, GIZ DKTI raspisuje Javni konkurs za 20 učesnika (mašinskih inženjera, elektro i građevinskih inženjera sa iskustvom ili interesovanjem za obnovljivim izvorima energije) za obuku sa temom "Ekonomska analiza i dimenzionisanje sistema za proizvodnju biogasa" koja će se održati u Beogradu od 28.09. -02.10.2015.

Obuku će držati nemački eksperti iz oblasti biogasnih postrojenja IBBK (http://www.biogas-zentrum.de/ibbk/). Polaznici će po završetku obuke dobiti GIZ sertifikat o prisustvu.

Kotizacija, neophodni materijal, kafe i pauze za ručak obezbeđeni su od strane GIZ-a.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovani inženjeri mogu se prijaviti:
Putam maila; bioenergy-serbia@giz.de sa naslovom: Application Biogas Workshop

najkasnije do 07.08.2015.

Aplikacija treba da sadrži sledeća dokumenta na engleskom jeziku:
1. Radnu biografiju (curriculum vitae)
2. Kratko motivaciono pismo sa opisom trenutne pozicije i eventualnim idejama za budućim aktivnostima na polju biogasa.

Izabrani kandidati će biti pozvani da prisustvuju obuci.

U slučaju dodatanih pitanja, možete kontaktirati Marijanu Nikolić (tel: + 381 11 3912 507).

Agendu obuke možete pogledati ovde.