Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > DONETE ODLUKE O ZAKLJUČENJU KONAČNOG BIRAČKOG SPISKA ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE PROJEKTANATA I ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE IZVOĐAČA RADOVA
 
13.05.2016.
DONETE ODLUKE O ZAKLJUČENJU KONAČNOG BIRAČKOG SPISKA ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE PROJEKTANATA I ČLANOVA MATIČNE SEKCIJE IZVOĐAČA RADOVA
  Obaveštavaju se članovi matičnih sekcija projektanata i izvođača radova da su u skladu sa čl. 3. stav 2. i čl.12. Pravilnika o načinu organizovanja podsekcija br. 1339/1 od 28.03.2016. godine i Odlukama Izvršnih odbora matičnih sekcija projektanata i izvođača radova, izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora podsekcija u matičnim sekcijama projektanata i izvođača radova, doneli odluke o zaključenju konačnih biračkih spiskova članova Matične sekcije projektanata i članova Matične sekcije izvođača radova, dana 13.05.2016. godine.

Inženjerskoj komori Srbije je dana 11.05.2016. godine elektronskim putem dostavljen dopis zaveden pod br. 2028 dana 12.05.2016. godine u kojem se navode činjenice da se u konačnom biračkom spisku članova Matične sekcije projektanata, zaključenom Odlukom izborne komisije br. 1935/1 od 05.05.2016. godine, nalaze članovi Komore kojima je u skladu sa članom 74. Statuta Inženjerske komore Srbije doneto rešenje o mirovanju članstva.

Od strane Sekretarijata Inženjerske komore Srbije, izvršena je naknadna kontrola zaključenih konačnih biračkih spiskova, prilikom čega je utvrđeno da se u konačnom biračkom spisku članova Matične sekcije projektanata nalazi 366 lica, a u konačnom biračkom spisku članova Matične sekcije izvođača radova nalazi 154 lica, kojima je u skladu sa članom 74. Statuta Inženjerske komore Srbije doneto rešenje o mirovanju članstva.

Na osnovu svega navedenog, a u skladu sa odlukama izvršnih odbora matičnih sekcija projektanata i izvođača radova, izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora podsekcija u matičnim sekcijama projektanata i izvođača radova donele su odluke o zaključenju konačnog biračkog spiska članova Matične sekcije projektanata i članova Matične sekcije izvođača radova dana 13.05.2016. godine, a odluke izbornih komisija o zaključenju konačnih biračkih spiskova članova Matične sekcije projektanata i članova Matične sekcije izvođača radova od 05.05.2016. godine stavili van snage.

Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove regionalnih odbora podsekcija u Matičnoj sekciji projektanata i Matičnoj sekciji izvođača radova su uskladile dinamiku izbornih radnji u skladu sa članom 12. stav 3. Pravilnika o načinu organizovanja podsekcija br. 1339/1 od 28.03.2016. godine o čemu će blagovremeno biti obavešteni svi članovi Komore.

Konačan birački spisak članova Matične sekcije projektanata i konačan birački spisak članova Matične sekcije izvođača radova, zaključen dana 13.05.2016. godine, možete pogledati ovde.

- Odluku o zaključenju konačnog biračkog spiska članova Matične sekcije projektanata, dana 13.05.2016. godine, možete preuzeti ovde
- Odluku o zaključenju konačnog biračkog spiska članova Matične sekcije izvođača radova dana 13.05.2016. godine, možete preuzeti ovde
 
 
 
 
   
06. oktobar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (31)
Potražnja zaposlenja (1)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram