:: Naslovna strana > Vesti > Obuka za korišćenje sistema za elektronsko sprovođenje objedinjene procedure
 
13.05.2016.
Obuka za korišćenje sistema za elektronsko sprovođenje objedinjene procedure
  U organizaciji Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Inženjerske komore Srbije, sa partnerima (NALED, GIZ ORF i USAID Projekat za bolje uslove poslovanja) održaće se Obuka za korišćenje sistema za elektronsko sprovođenje objedinjene procedure.

Obuka se održava u utorak, 17. maja 2016. godine u sedištu Inženjerske komore Srbije u Beogradu ul. Bulevar vojvode Mišića 37/II sa početkom u 09,00 časova

Obuka će biti putem video linka prenošena u regionalnim kancelarijama Komore u Subotici, Novom Sadu, Čačku, Kraljevu, Valjevu i Nišu kako bi se što većem broju članova omogućilo da prate obuku.

Ova obuka predstavlja jednu u nizu aktivnosti i saradnje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Inženjerske komore Srbije usmerenih ka reformi procesa izdavanja dozvola u oblasti gradnje, kako bi se unapredio poslovni i investicioni ambijent u Republici Srbiji. Istovremeno, ona je i prilika za razmenu iskustva sa kolegama iz struke, kao i upoznavanje sa pravnim okvirom i opštim funkcionalnim elementima centralne evidencije objedinjene procedure. Na obuci će prisutni imati priliku da otklone potencijalne nedoumice u vezi sa korišćenjem CEOP-a, ali i da se detaljno informišu o potrebnoj sadržini i formi tehničke dokumentacije koja se podnosi kroz CEOP.

Treneri obuke su Darinka Đuran, dipl. pravnik, pomoćnik ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Dragana Čukić i Đorđe Vukotić.

Obuka je vrednovana sa 5 bodova za polaznike i 10 bodova za predavača koji je član Komore i uvršćena je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti Nacionalnog programa za 2016. godinu.

Kotizacija Inženjerske komore Srbije: Visina kotizacije za prisustvo na obuci iznosi 200,00 dinara po polazniku, sa uračunatim PDV-om. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: šifra obuke i broj licence; model se ne unosi, ostaje prazan. Dokaz o uplati dostavlja se na dan održavanja obuke.

Pozivno pismo i Agendu obuke možete preuzeti ovde.

Za praćenje obuke možete se prijaviti na linkovima ispod:

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Regionalne kancelarije Komore u Subotici

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Regionalne kancelarije Komore u Novom Sadu

- Prijava za prisustvovanju konferenciji u Sekretarijatu Komore u Beogradu

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Regionalne kancelarije Komore u Čačku

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Regionalne kancelarije Komore u Nišu

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Regionalne privredne komore u Kraljevu

- Prijava za praćenje obuke putem video linka iz Poljoprivredne škole sa domom učenika u Valjevu