:: Naslovna strana > Vesti > 42. Međunarodni sajam građevinarstva - besplatne ulaznice
 
07.04.2016.
42. Međunarodni sajam građevinarstva - besplatne ulaznice
  Obaveštavamo članove Inženjerske komore Srbije da je Beogradski sajam za 42. Međunarodni sajam građevinarstva, koji se održava od 19. do 23. aprila 2016. godine, obezbedio besplatan ulazak na Sajam za sve posetioce, koji se blagovremeno prijave i registruju preko Internet stranice Sajma. Za dobijanje besplatne ulaznice za posetu Sajmu kao i besplatnog zakazivanja sastanaka sa izlagačima, članovi Komore mogu se prijaviti na sledećoj Internet stranici: http://seebbe.talkb2b.net/ (matični broj Komore: 17486691, PIB Komore: 102905846)

Molimo članove Komore da sačuvaju ulaznicu koju će dobiti putem mejla od Beogradskog sajma, a u cilju evidentiranja 5 bodova za posetu Sajmu građevinarstva. Ovu ulaznicu, članovi mogu dostaviti na mejl: milana.milovic@ingkomora.rs ili je doneti u prostorije Inženjerske komore Srbije u Beogradu ili u prostorije regionalnih kancelarija Komore.

Za sve dodatne informacije u vezi dobijanja besplatne ulaznice za posetu Sajmu kao i besplatnog zakazivanje sastanaka sa izlagačima, članovi Komore mogu da se obrate na mejlove:
seebbe.b2b@sajam.rs
seebbe@sajam.rs