Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Mr Velimir Ilić, ministar građevinarstva i urbanizma učestvovao na predstavljanju Komore na jubilarnom 40. Sajmu građevinarstva
 
09.04.2014.
Mr Velimir Ilić, ministar građevinarstva i urbanizma učestvovao na predstavljanju Komore na jubilarnom 40. Sajmu građevinarstva
  Inženjerska komora Srbije, u okviru Sajma građevinarstva u Beogradu u utorak 8. aprila 2014. godine, predstavila se pod motom "Desetogodišnje iskustvo - povezivanje struke, privrede i krajnjih korisnika" pred predstavnicima resornog ministarstva, partnerima, predstavnicima firmi, fakulteta, strukovnih udruženja i brojnim članovima. Spajajući jubilej Sajma i 10. godina Inženjerske komore Srbije cilj nam je bio da kroz navedeno učešće promovišemo Komoru i struku. Svojim prisustvom poseban ton je dao mr Velimir Ilić, ministar građevinarstva i urbanizma Republike Srbije osvrnuvši se na važnost inženjerske struke u nastupajućim velikim infrastrukturnim projektima koji su od značaja za Srbiju.

Prisutne su pozdravili i Milan Miljević, državni sekretar Ministarstva za građevinarstvo i urbanizam, Aca Pavlović, savetnik predsednika Privredne komore Srbije i prof. dr Branko Kovačević, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, koji su istakli značaj inženjerske struke u celokupnom privrednom sistemu Srbije i poželeli uspešan rad Komore u budućnosti.

Milovan Glavonjić, predsednik Inženjerske komore Srbije prezentovao je aktivnosti i program rada Inženjerske komore Srbije za 2014. godinu. Nakon toga, Milorad Miladinović, potpredsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije predstavio je Monografiju Komore povodom 10 godina postojanja i rada, koja je izazvala veliko interesovanje kod prisutnih.

U nastavku programa Zoran Petrović, dipl. građ. inž. održao je stručno predavanje na temu "Tehnologija gradnje Mosta Zemun Borča", koji je trenutno jedan od najvećih infrastrukturnih projekta u Srbiji. Predstavnici kompanija "YTONG" i "MULTIPOR", "KNAUF INSULATION" i "LG" održali su zanimljiva predavanja iz oblasti energetske efikasnosti.

Nastavljeno je druženje na koktelu koji je Komora upriličila na kome su gosti nastavili u prijatnom ambijentu druženje i razmenu stručnih iskustava i informacija.

Galeriju slika možete pogledati ovde.

 
 
 
 
   
06. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura