:: Naslovna strana > Vesti > 11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR - ulaznice i predavanja za članove Komore
 
08.10.2015.
11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR - ulaznice i predavanja za članove Komore
  11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR održaće se od 14. do 16. oktobra 2015. godine na Beogradskom sajmu, adresa Bulevar vojvode Mišića 14, u hali 1, od 10,00 do 17,00 časova. Beogradski sajam je za 11. Međunarodni sajam energetike i 12. Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa ECOFAIR, obezbedio besplatan ulazak na sajmove za sve posetioce, koji se blagovremeno prijave i registruju preko Internet stranice Sajma.

Za dobijanje besplatne ulaznice za posetu sajmovima, možete se prijaviti na sledećoj Internet stranici (uneti MB Komore: 17486691, PIB Komore: 102905846). Nakon dobijanja potvrdnog mejla, odštampajte ga i na bilo kojoj blagajni sajma zamenite za ulaznicu. Besplatan ulaz ne odnosi se na parking koji se plaća 100 din./sat.

Poseta navedenim sajmovima za članove Komore je vrednovana u skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom (profesionalnom) usavršavanju odnosno 5 bodova za posetioce sajmova.

Spisak prijavljenih izlagača možete pogledati ovde.

Sa izlagačima možete besplatno online zakazati sastanke. Više o tome na sledećem linku.

U okviru 11. Međunarodnog sajama energetike, dana 16. oktobra 2015. godine u 12,00 časova, u Plavoj sali Beogradskog sajma, održaće se serija predavanja, i to:
- "Razvoj tržišta energije u Srbiji"
- "Pametne mreže u funkciji razvoja tržišta, energetske efikasnosti i razvoja domaće industrije"
- "Sigurnosni aspekti snabdevanja energijom" i
- "Tehničko-tehnološki dometi savremene energetike u funkciji pokretanja industrije"

Za prisustvovanje predavanjima možete se prijaviti putem istog linka linka u delu Želim da učestvujem na dodatnim događajima.

Serija predavanja je bodovana sa 5 bodova za učesnike, u skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom profesionalnom usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije.