Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Poziv članovima Inženjerske Komore Srbije za posetu Sajmu GRAFIMA i BIRO EXPO (15-18.10.2014.)
 
08.10.2014.
Poziv članovima Inženjerske Komore Srbije za posetu Sajmu GRAFIMA i BIRO EXPO (15-18.10.2014.)
 

Obaveštavamo članove Inženjerske Komore Srbije da im je u cilju poslovnog umrežavanja na sajmovima GRAFIMA (Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije) i BIRO EXPO (Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme), omogućena besplatna registracija na B2B poslovnom portalu http://grafima.talkb2b.net/sr/members/register u cilju zakazivanja b2b sastanaka sa izlagačima, uz besplatan* ulaz na sajam (*parking se plaća po važećem cenovniku).

Namena B2B poslovnog portala je registracija kako poslovnih posetilaca, tako i izlagača i zakazivanje B2B poslovnih sastanaka na štandovima izlagača a sve u cilju povećanja efikasnosti - pre dolaska na sajam organizovana je agenda sastanaka onima koji su za to zainteresovani.

Postupak registracije posetilaca na portalu http://grafima.talkb2b.net/sr je vrlo jednostavan. Klikom na Registracija u gornjem desnom uglu portala otvara se registracioni list koji posetioci treba da popune, pri čemu treba voditi računa da su polja označena crvenom zvezdicom obavezna radi uspešne registracije. Takođe, ukoliko žele da zakažu sastanke potrebno je da kliknu na polje "Želim da učestvujem na B2B sastancima" i da popune svoje raspoložive termine za sastanke.

Zaposleni članovi Inženjerske Komore Srbije treba da prilikom registracije na portalu upišu PIB (poreski ident.broj) i MB (matični broj) firme gde su zaposleni, a nezaposleni članovi treba da popune PIB i MB Inženjerske Komore Srbije.

Nakon uspešne registracije, poslovni posetioci putem mejla dobijaju potvrdu od administratora da im je nalog aktiviran i potom se samostalno prijavljuju (e-mejlom i lozinkom koju su uneli prilikom registracije) čime im je omogućeno besplatno zakazivanje sastanaka sa izlagačima - preko portala. Detaljna objašnjenja o tome kako se registrovati i zakazati B2B sastanke mogu se naći na portalu pod B2B

Po dolasku na sajam, na ulazu u sajamsku halu 4, će im nakon identifikacije, biti obezbedjen besplatan ulazak (ne odnosi se na parking).

Više detalja o sajamskoj priredbi na www.sajamgrafima.rs

Za sve nejasnoće i pomoć prilikom registracije mogu se javiti radnim danom 8.30h - 16.00h na tel. 011/2655-800 ili na grafima.b2b@sajam.rs

 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura