Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarska građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, uputila je poziv predsedniku Inženjerske komore Srbije, prof. dr Milisavu Damnjanoviću za učešće na međunarodnoj konferenciji na temu "Reforma građevinskih dozvola za konkurentniji region"
 
08.09.2015.
Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, uputila je poziv predsedniku Inženjerske komore Srbije, prof. dr Milisavu Damnjanoviću za učešće na međunarodnoj konferenciji na temu "Reforma građevinskih dozvola za konkurentniji region"
  Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, uputila je poziv prof. dr Milisavu Damnjanoviću, predsedniku Inženjerske komore Srbije za učešće na međunarodnoj konferenciji na temu "Reforma građevinskih dozvola za konkurentniji region", koja će se održati 07. oktobra 2015. godine u Beogradu. Organizator konferencije je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sa partnerima (NALED, GIZ ORF i USAID - Projekat za bolje uslove poslovanja). Konferencija će biti posvećena razmeni iskustva u oblasti građevinskih dozvola među zemljama regiona, a neke od tema koje će biti razmatrane na konferenciji su: obezbeđivanje kvalitetnih planskih dokumenata, svojinsko pravni odnosi u vezi sa građevinskim zemljištem i gradnjom objekata, upotreba informacionih tehnologija u upravnim postupcima i javni nameti u vezi sa gradnjom objekata. Na konferenciju su pozvani visoki predstavnici zemalja koje imaju najbolje rezultate u pomenutoj oblasti na globalnom nivou kao i ministri nadležni za poslove građevinarstva iz regiona.  
 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura