Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Enterijer 14 - Enterijer stambenih i javnih prostora (Izložba u okviru kulturne manifestacije Noć Muzeja)
NOVI TERMIN
 
08.05.2014.
Enterijer 14 - Enterijer stambenih i javnih prostora (Izložba u okviru kulturne manifestacije Noć Muzeja)
NOVI TERMIN
  U organizaciji Inženjerske komore Srbije - Regionalnih odbora podsekcija diplomiranih inženjera arhitekture Regionalnog centra Niš i Društva arhitekata Niša, održaće se u okviru međunarodne kulturne manifestacije Noć Muzeja, studenska izložba

Enterijer 14 - Enterijer stambenih i javnih prostora
07. - 14. juna 2014.g. Galerija društva arhitekata Niša
Niš, Generala Milojka Lešjanina 52

I ove godine Regionalni odbori pridružuju se organizaciji značajne međunarodne kulturne manifestacije na nivou Srbije i sveta "NOĆ MUZEJA", koja se održava u više stotina gradova. Prema odluci organizatora manifestacije, održavanje u prvobitnom terminu je odloženo zbog vanredne situacije u zemlji. Organizatori "Noći muzeja" su se za održavanje manifestacije u novom terminu odlučili "jer su kultura i umetnost najbolji način za prevazilaženje nespokojstva, depresije i nostalgije". Program Izložbe realizovaće se bez većih izmena, ali bez dekorativnih elemenata, u skladu sa novonastalom situacijom u našoj zemlji.

Enterijeri, studenata arhitekture sa regiona Niša, je jedina studentska izložba Građevinsko-arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Nišu koja bez prekida traje od 2000 do danas , a nekada pod imenom Unutrašnja arhitektura. Selektovano je oko 200 grafičkih radova, 100 je ocenjeno sa najvišom ocenom 10, dok će 28 najboljih biti prikazano na izložbi i prezentovano u prepoznatljivom formatu kataloga. U saradnji sa Društvom arhitekata Niša i Građevinsko-arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Nišu, izložba će se održati u Galeriji Društva arhitekata Niša. Od prezentovanih radova na izložbi, njih do 8 će po izboru organizatora biti nagrađeno priznanjima i prigodnim knjigama iz oblasti arhitekrure.

Cilj ove aktivnosti je upoznavanje stručne i šire javnosti sa radom nastavnika, saradnika i studenata u savladavanju veština i umetničko-tehničog kreiranja prostora i stvaranja novih vrednosti novih generacija budućih inženjera arhitekture. Izložba ima za cilj i edukaciju stanovništva da dobiju ideju kako bi svoj stambeni i radni prostor što kvalitetnije, funcionalnije, racionalnije i estetski prihvatljivije uredili. Ovakve izložbe služe stanovništvu i da shvate vrednost i značaj projekta i projektovanja i neophodnosti i potrebe angažovanja arhitekata, a studentima da ižlože svoj rad na uvid javnosti.

Svečano otvaranje i dodela priznanja i nagrada zakazano je za subotu 7. juna 2014.godine, sa početkom u 19:00 časova u Galeriji DAN u Nišu.

Pozivaju se svi zainteresovani članovi da posete izložbu i prisustvuju svečanom otvaranju.
 
 
 
 
   
01. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura