Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Besplatan ulaz članovima Komore na 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja
 
07.07.2011.
Besplatan ulaz članovima Komore na 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja
  Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije održaće se iSEC 2011.- 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja, od 2.-4. novembra 2011. godine na Beogradskom sajmu. Na sajmu će biti prezentovane: Visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti, Tehnička infrastruktura objekata, Integracija bezbednosti i upravljanja objektima i poslovanjem, Korporativna i industrijska bezbednost, Tehnička i fizička zaštita, Informaciona bezbednost - sBIT. Video nadzor gradova i saobraćajnica. Zaštita kritične javne infrastrukture. Kontrola i nadzor aerodroma i pograničnih zona. Tehnička zaštita institucija visokog rizika.Tehnika bezbednosti u saobraćaju -putna, železnička saobraćajna čvorišta, tuneli. INTEGRACIJA BEZBEDNOSTI I UPRAVLJANJA OBJEKTIMA I POSLOVANJEM. Tehnička infrastruktura objekata "Total building solutions". Tehnička zaštita i automatizacija objekta. Inteligentne zgrade. KORPORATIVNA I INDUSTRIJSKA BEZBEDNOST. Bezbednost finansijskih institucija. Bezbednost telekomunikacione infrastrukture i objekata. Zaštita energetskih objekata i bezbednost rudnika i industrijskih zona visokog rizika. Zaštita kritične komunalne infrastrukture. Termalni i ostali sistemi video nadzora i specijalne aplikacije. INFORMACIONA BEZBEDNOST I UPRAVLJANJE PODACIMA.

Za članove Komore ulaz je besplatan, uz člansku kartu.

Osim izložbenog dela, sajmove će pratiti sadržajan stručni program - radionice iz pomenutu tematiku.

Tim povodom, pozivaju se svi zainteresovani članovi Inženjerske Komore Srbije da uzmu učešća u predstojećom manifestacijama u okviru svojih firmi, kao izlagači, ili kao posetioci (besplatan ulazak uz člansku kartu Inženjerske komore Srbije).

Prateći program sajma iSEC pod nazivom iSEC - Know How, predstaviće: Programska celina "iSEC - Know How" u stručnom pratećem programu predstaviće (okvirno): "Stanje privatnog obezbeđenja u Srbiji i regionu", "Partnerstvo javnog i privatnog u polju bezbednosti, tehnološke trendove i novine u oblasti bezbednosti", reprezentativne studije slučaja iz domena korporativne bezbednosti, bezbednost banaka i prevenciju nasilja u školama, poslovne seminare i prezentacije kompanija i atraktivne pokazne vežbe na otvorenom prostoru. Takođe će biti prikazana preporuka na temu odabira najbolje vrednosti u postupku nabavke usluga obezbeđenja, a posebna pažnja biće posvećena segmentu osiguranja, koje tek treba da zauzme istaknuto mesto u sistemu bezbednosti, prevencije i zaštite.

Prateći program sajma iSEC na temu informacione i IT bezbednosti pod nazivom sBIT obuhvatiće između ostalog i: tematiku iz oblasti Zakona o tajnosti podataka, Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, studije slučaja savremenih oblika visokotehnološkog kriminala i odgovor na njih sa preporukama za prevenciju, praktičnu primenu kvalifikovanog elektronskog sertifikata na portalu eUprava i ostalih kvalifikovanih elektronskih sertifikata za pravna i fizička lica. Takođe će obuhvatiti preporuke za bezbednije korišćenje Interneta i socijalnih mreža.

Članovi Inženjerske komore Srbije biće u mogućnosti da besplatno posete navedeni sajam i stručne sadržaje uz člansku kartu Inženjerske Komore (pokazuje se na ulazu u sajamsku Halu 3 Beogradskog sajma kojom prilikom se popunjava registracioni formular za poslovne posetioce).

Više informacija o Sajmu možete pogledati ovde.

Ukoliko je vaša kompanija zainteresovana za izlaganje na ovim sajmovima, molimo vas da za sve dodatne informacije kontaktirate organizatora na Beogradskom sajmu:

Zoran Gligorić, šef projekta,
mob.063 20 55 99 tel. 011/ 2655 486, tel./fax. 011/ 3615 298
e-mail: zoran.gligoric@sajam.rs
web: iSEC - 2.Međunarodni sajam zaštite imovine, lica i poslovanja

 
 
 
   
06. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura