Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Sajam RENEXPO Western Balkans
 
05.06.2014.
Sajam RENEXPO Western Balkans
  Prvi međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti Renexpo Western Balkans održaće se od 11. - 12. juna 2014. godine u Sava centru, Beograd.

Međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti, RENEXPO Western Balkans predstavlja prvi događaj ovakve vrste u Srbiji koji će povezati domaće i međunarodne eksperte iz cele Evrope. Tokom dvodnevne konferencije Beograd će postati regionalni centar razvoja i promocije obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti u izgradnji i renoviranju.

RENEXPO Western Balkans povezuje projektne partnere i lidere u industriji, a ujedno predstavlja veoma važnu platformu za profesionalnu razmenu znanja i iskustva. RENEXPO Western Balkans Konferencije će se održati istovremeno sa RENEXPO Western Balkans sajmom. Ovaj inovativni skup konferencija će biti održan u periodu od dva dana, paralelno sa sajmom. Program i detaljne informacije u vezi Međunarodnog sajma i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti nalaze se na sajtu http://www.renexpo-belgrade.com/start

Prethodnih godina ostvarili smo značajan napredak u ostvarenju osnove za strateško planiranje i primenu energetskih efikasnosti. Usvojeni su brojni zakoni i propisi, razvijaju se nacionalni i lokalni planovi, dok su instrumenti kao što su nacionalna tipologija zgrada i mrežni sistem upravljanja podacima već u funkciji i intenzivno se koriste. Na ovom sajmu stručnjaci iz celog sveta će se sastati kako bi obezbedili efikasno prenošenje znanja iz istraživanja i razvoja u samu struku i industriju.

Inženjerska komora Srbije će se predstaviti na štandu sa svojim partnerima, program kao i agendu Konferencije koja će se održati 11. juna 2014. godine možete pogledati ovde.
Na ovoj konferenciji neće biti PowerPoint prezentacija. Umesto toga, gosti će voditi diskusije u opuštenoj atmosferi okruglog stola. Neke od tema ove konferencije su: uticaj Zakona i propisa o energetskoj efikasnosti na tržište, napredak u primeni energetske efikasnosti na svim nivoima vlasti, primena odredjenih instrumenata kao osnove za strateško donošenje odluka u javnom i privatnom sektoru i dr. Fokus će biti na intenzivnom uključivanju publike u diskusiju. Poželjno je aktivno učestvovanje. Konferencija će biti vođena na srpskom i engleskom, uz simultani prevod.

Ulaz na Sajam je besplatan uz prethodnu registarciju. Link za registraciju je: http://www.renexpo-belgrade.com/550.html
 
 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura