:: Naslovna strana > Vesti > Bilten Evropskog saveta inženjerskih komora
 
04.05.2016.
Bilten Evropskog saveta inženjerskih komora
 

Evropski savet inženjerskih komora u svom poslednjem biltenu je značajan prostor dao aktivnostima u kojie su direktno uključene Inženjerska komora Srbije i predsednik Skupštine Komore i potpredsednik ECEC-a prof. dr Dragoslav Šumarac. Bilten u tekstu o webinaru „The legal acts on digital signature in ECEC member countries and the experiences of the profession“ ističe veoma uspešnu organizaciju ovog događaja u kojem je Inženjerska komora Srbije imala vodeću ulogu uz navođenje linka ka sajtu Komore na kojem se može pogledati i video snimak ovog predavanja.

Pored izveštaja o uspešno održanom CPD webinaru bilten se u opširnom članku bavi i projektom Common Training Principles for Engineers (CTP) ECEC-a koji se odnosi na uspostavljanje zajedničkih obrazovnih principa za sve evropske inženjere. Jedan od učesnika ovog značajnog projekta je i predsednik Skupštine Komore i potpredsednik ECEC-a prof. dr Dragoslav Šumarac.

Najnoviji bilten Evropskog saveta inženjerskih komora možete pogledati na sledećem linku http://www.ecec.net/index.php?id=110