:: Naslovna strana > Vesti > Svečano otvorena Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Nišu
 
03.05.2012.
Svečano otvorena Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Nišu
  U petak 27. aprila 2012.god., svečano je otvorena Regionalna kancelarija Inženjerske komore Srbije u Nišu. Kancelarija se nalazi na reprezentativnoj lokaciji u samom centru Niša, u TPC "Gorča", Obrenovićeva 12A, na prvom spratu.

Na svečanom otvaranju, predsednik Inženjerske komore Srbije, prof. dr Dragoslav Šumarac, tom prilikom podsetio je mnogobrojne ugledne goste i inženjere regionalnog centra Niš, da je to prva kancelarija koja je kupljena nakon što je Upravni odbor doneo odluku o nabavci poslovnih prostora za potrebe regionalnih centara IKS-a. Svečanom otvaranju prisustvovali su članovi Upravnog i Nadzornog odbora, predsednik i potpredsednik Skupštine Inženjerske komore Srbije, predstavnici Ministarstva za zaštitu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, direktori javnih preduzeća, predstavnici uglednih firmi, strukovnih udruženja kao i članovi regionalnih odbora Kragujevca, Novog Sada, Valjeva i Kraljeva.
Posle uvodnog izlaganja potpredsednika Upravnog odbora Tatjane Đorđević, svečanost je počela izvođenjem himne "Bože pravde". Prisutnima se obratio i predsednika Skupštine Prof dr Milisav Damnjanović, kao i prestavnici firmi "PORR", "LG", "Knauf insulation" koji su bili generalni sponzori svečanog otvaranja. Program se nastavio izvođenjem klasične muzike u izvođenju tria "Momento muzikale".
Ponesen atmosferom sa svečanog otvaranja u vrlo sugestivnom obraćanju, kancelariju je zvanično otvorio državni sekretar Ministarstva za zaštitu životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, g-din Vladimir Jovanović. Druženje je nastavljeno na prigodnom koktelu u svečanoj sali hotela "Regent", koji su uz pomoć firmi sponzora za sve prisutne obezbedili domaćini iz regionalnog centra Niš.

Galeriju slika možete pogledati ovde.