Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti >Sajam hortikulture u Novom Sadu
 
01.10.2008.
Sajam hortikulture u Novom Sadu
  U organizaciji Novosadskog sajma, a u okviru 41. Međunarodnog sajma LORIST, održaće se Sajam hortikulture, od 7. do 12. oktobra 2008. godine u Novom Sadu, Novosadski sajam, Haljduk Veljkova 18, u terminu od 10,00 do 20,00 časova.

Sajam hortikulture će ove godine pokušati da pomeri granice u konceptualnom smislu i u izlagačkom segmentu prezentacijom idejnih rešenja za uređenje i ozeljenjavanje enterijera i spoljašnjeg prostora iz domena pejzažne hortikulture, a organizovanjem izložbe voća i povrća Sajam hortikulture će dobiti pravo jesenje "ruho".
Hale 4 i 5 i otvoreni prostor u krugu Novosadskog sajma biće mesto izložbe cveća na kojoj će izlagati najeminetniji proizvođači i uvoznici cveća i prateće opreme. Da bi doprineo kvalitetu Sajma hortikulture, Novosadski sajam je postigao dogovor s Udruženjem uzgajivača i ljubitelja cveća i Udruženjem za pejzažnu hortikulturu Srbije o nastupu njihovih članova. Ta velika udruženja, okupiće proizvođače cveća, sadnica i sadnog materijala, pa njihov dolazak obećava raskošnu ponudu za ljubitelje zelenih i cvetnih vrtova, bašta i balkona. Klaster "Šumadijski cvet", osnovan u martu ove godine, predstaviće proizvođače cveća, terakote, rasadničare i predstavnike drugih grana vezanih za hortikulturu.
Dolazak je potvrdilo preko 30 izlagača, među kojima je "Green Land Komarov" - Rasadnik "Komarov", sa ino-partnerom "Pistola Piante" iz Italije. Rumenački "Green in" predstaviće u prostoru hale hortikulturalno uređenje dvorišta i nova atraktivna dostignuća iz oblasti botanike, kao što su tri nove vrste patuljastih tuja i lavandu u tri boje. Rasadnik Džambula iz Banatskih vinograda će predstaviti širok spektar sadnog materijala (kontejnerskog, kalemljenog i baliranog) i repromaterijala. Firma "Hemoslavija" u Novom Sadu, izlagaće uvozne glinene i keramičke saksije i supstrate za zaštitu i prehranu bilajka, a demonstriraće u "maloj kući od trske" mogućnosti aranžiranja saksija u stanu i dvorištu. Beogradska firma ABG predstaviće proizvode francuskog proizvođača "Grin siti" koja proizvodi specijalne žardinijere sa dvostrukim dnom. Na Sajmu hortikulture posetioci će imati priliku da vide i ponudu "Lisja", "Zelene sfere", Ukrasnog vrtlarstva "Torteli", "Statue", rasadnika "Žak" i "Zelena pločica" kao i firme "Dima" koja će predstaviti uređenje enterijera i eksterijera sa prirodnim i veštačkim cvećem kao i saksijsko i rezano cveće. Beogradska firma "Bazis grupa" generalni zastupnik "Honde" za Srbiju predstaviće na Sajmu hortikulture asortiman tog proizvođača koji obuhvata agregate, pumpe za navodnjavanje, motokultivatore, baštenski program, kosilice za travu i čistač snega. Pored semena, lukovica, cveća, kaktusa, rasada i sadnica, na Sajmu će biti ponuđeni i baštenski alati, đubriva, supstrati, zaštitna sredstva i drugo.

Pojedinačna cena ulaznice je 300 dinara.
Obaveštavamo vas da možete da iskoristite mogućnost kupovine ulaznica za kolektivne posete, jer je za grupe veće od 15 ljudi cena ulaznice po 270 dinara. Potrebno je poneti i na blagajne dostaviti overene spiskove za kolektivnu posetu.
Za decu do 7 godina ulaz je besplatan, a za decu od 7 do 12 godina cena ulaznice je po 190 dinara.

KONTAKTI
SEKTOR ZA SAJAMSKU DELATNOST
Telefoni: + 381 (0)21/483-01-29, 483-02-04
E. pošta: tijana.cicmil@sajam.net
DIREKCIJA ZA TEHNIEČKO UREĐENjE
Telefon: 021/483-07-02, 483-07-03
E. pošta: tehnika@sajam.net
DIREKCIJA ZA MARKETING I ODNOSE S JAVNOŠĆU
Telefon: +381 (0)21/483-11-22
E. pošta: marketing@sajam.net
DIREKCIJA ZA OCENjIVANjE KVALITETA PROIZVODA
Telefon: 021/483-01-04
E. pošta: ocena.kvaliteta@sajam.net
KONGRESNI CENTAR "MASTER"
Telefon: +381 (0)21/483-07-77, 483-07-88
E. pošta: kongresnicentar@sajam.net

Kompletan program možete preuzeti ovde.

 
 
 
   
08. decembar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (27)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram
 
Literatura