Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanjaMaterijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
 
:: Naslovna strana > Vesti > Sajam RENEXPO® Western Balkans
 
01.04.2016.
Sajam RENEXPO® Western Balkans
  U organizaciji RECCO SRB doo a u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije od 20. do 21. april 2016. godine održaće se Sajam RENEXPO® Western Balkans. Sajam se održava u BelExpo centru, Španskih boraca 74, Beograd.

U okviru sajma RENEXPOR Western Balkans biće održane 3 konferencije koje su uvrštene u Zajednički evropski program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije. Konferencije koje su uvrštene u program obuke su:
1. Konferencija o malim hidroelektranama
2. Konferencija o biomasi
3. Biogas konferencija


Prisustvo svakoj od navedenih konferencija vrednovano je sa tri boda iz oblasti Zajednički evropski program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije.

Članovima Inženjerske komore Srbije obezbeđen je popust u iznosu od 50% na redovnu kotizaciju sajma RENEXPO® Western Balkans, tako da je kotizaciju za svaku od navedenih konferencija 40 EUR izraženo u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV). Nakon prijave svaki učesnik dobija predračun za uplatu kotizacije.

Kotizacija Inženjerske komore Srbije za prisustvo svakoj od navedenih konferencija iznosi 600 dinara po osobi po konferenciji, sa uračunatim PDV-om.
Kotizacija se uplaćuje na tekući račun Inženjerske komore Srbije, broj 160-40916-33. Poziv na broj: šifra konferencije navedena u nastavku teksta i broj licence, model se ne unosi, ostaje prazan.


Šifre konferencija za poziv na broj prilikom uplate kotizacije su sledeće: Konferencija o malim hidroelektranama - 10141 Konferencija o biomasi - 10142 Biogas konferencija - 10143

Prijava za članove Inženjerske komora Srbije za učešće na konferencijama u okviru sajma RENEXPO® Western Balkans vrši se na sledećem linku: http://www.renexpo-belgrade.com/710.html


RENEXPOR poziva članove Inženjerske komore Srbije da prisustvuju i drugim konferencijama u okviru sajma RENEXPO® Western Balkans, uz popust u iznosu 50% na ukupnu cenu, tako da kotizacija iznosi 40 EUR u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV)
Konferencije su: - Upravljanje otpadom
- Fotonapon u BiH
Prijava za konferencije koje nisu uvrštene u Zajednički evropski program obuke kontinuiranog profesionalnog usavršavanja članova vrši se na sledećem linku: http://www.renexpo-belgrade.com/renexpo-conference-registration.html

Popust se odobrava uz napomenu da ste član IKS

 
 
 
   
06. oktobar 2022.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (31)
Potražnja zaposlenja (1)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

peri

iksmobnet


hram