:: Naslovna strana > Vesti > Međunarodni dani energetike i investicija
 
01.03.2016.
Međunarodni dani energetike i investicija
  Međunarodna konferencija i sajam "Međunarodni dani energetike i investicija" se održava se od 10. do 11. marta 2016. godine u Kongresnom centru Novosadskog Sajma.
Osnovni cilj konferencije i sajma je podsticanje poslovnih kontakta i saradnje između svih relevantnih zainteresovanih strana u oblasti energetskog, investicionog, građevinskog i sektora lokalnog razvoja u Srbiji i Regionu.
Prisustvovanje sajmu, odnosno konferenciji je vrednovano sa 3 boda za učesnike, po svakom konferencijskom danu i uvršteno je u Program obuke kontinuiranog (permanentnog) profesionalnog usavršavanja članova Inženjerske komore Srbije iz oblasti evropskog programa za 2016. godinu.

Više informacija o manifestaciji "Međunarodni dani energetike i investicija" možete pogledati na linku http://www.cedeforum.org/mde.html

Visina kotizacije za prisustvovanje na konferenciji i sajmu iznosi 200,00 dinara, izraženih u bruto vrednosti po polazniku za svaki konferencijski dan.

Prilikom dolaska na manifestaciju potrebno je izvršiti registraciju i predati potvrdu o plaćenoj kotizaciji na pultu za registraciju članova Inženjerske komore Srbije.

Prijavu za prisustvo za prvi konferencijski dan, 10. mart 2016. godine, možete izvršiti ovde.
Prijavu za prisustvo za drugi konferencijski dan, 11. mart 2016. godine, možete izvršiti ovde.