:: Naslovna strana > Vesti >Otvoren 7. Sajam građevinarstva u Kragujevcu
 
01.03.2013.
Otvoren 7. Sajam građevinarstva u Kragujevcu
  U četvrtak, 28. februara 2013. godine, svečano je otvoren 7. Sajam građevinarstva u Kragujevcu na gradskom sajmištu "Šumadija sajam". Inženjerska komora Srbije - regionalni odbori podsekcija diplomiranih građevinskih inženjera regionalnog centra Kragujevac, po četvrti put učestvuje kao jedan od pokrovitelja Sajma građevinarstva u Kragujevcu. Na svečanom otvaranju prisutnima su se obratili Milovan Glavonjić, predsednik Inženjerske komore Srbije, Jasminka Pavlović, predstavnik Ministarstva građevinarstva i urbanizma i Nebojša Vasiljević, član gradskog veća Kragujevca.

Istog dana, Komora je organizovala propratni program na Sajmu građevinarstva. Jasminka Pavlović, dipl.inž.arh., predstavnik Ministarstva građevinarstva i urbanizma, održala je tribinu na temu "Pravilnik za energetsku efikasnost zgrada i iskustva pri izradi prvih eleborata". Nakon toga su Goran Cvetkov, dipl.maš.inž. i Branko Đoković dipl.građ.inž. održali izlaganje na temu "Korak po korak do energetskog pasoša". Održana je i prezentacija "Građevinskog klastera Šumadije i Pomoravlja" sa kompanijama "Knauf " Beograd, na teme "Knauf fasadni sistemi" i "Knauf suva gradnja u stanovanju" i "Buck" Beograd, na temu: "Promocija programa štedljive rasvete".

Sajam traje do 02. marta 2013. godine, na kojem Komora ima svoj info-štand. Učestvuje 29 izlagača iz Kragujevca, Beograda, Čačka, Kraljeva i Jagodine. Još jednom se pozivaju članovi Komore da posete Sajam građevinarstva kao i štand Komore.

Slike sa otvaranja 7. Sajma građevinarstva u Kragujevcu možete pogledati ovde.