Organska proizvodnja-razvojna šansa poljoprivrede i prehrambene industrije Srbije,
Obnovljivi izvori energije iz poljoprivrede i prehrambene industrije,
Osnove pristrupačnosti koncept Dizajn za sve
i
Zelenilo grobalja Novog Sada
12:05 Organska proizvodnja-razvojna šansa poljoprivrede i prehrambene industrije Srbije
Predavač: Prof.dr Anka Popović Vranješ, dipl.inž.tehn.
12:25 Obnovljivi izvori energije iz poljoprivrede i prehrambene industrije
Predavač: Milan Samardžija, dipl.inž.tehn.
12:45 Pauza sa osveženjem
13:00 Osnove pristrupačnosti koncept Dizajn za sve
Predavač: Mr Miodrag Počuča, dipl.inž.saob.
13:20 Zelenilo grobalja Novog Sada
Predavač: Sanja Nikolić, dipl.inž.šum.
13:40 Diskusija o izloženim temama i Informacija o aktuelnom kontinuiranom (permanentnom) usavršavanju članova Inženjerske komore Srbije
14:00 Koktel
Termin održavanja
Petak, 05. Decembar 2014. godine,
početak: 12:00 časova
Mesto održavanja
Inženjerska komora Srbije,
Rergionalni centar Novi Sad,
Danila Kiša br.3
Cilj i očekivani rezultati
Upoznavanje članova komore sa;
- mogućnostima proizvodnje organskog mleka i organskih proizvoda, veća proizvodnja i veća potrošnja,
- obnovljivim izvorima energije,
- osnovnim elementima pristupačnosti i konceptom „Dizajn za sve“ odnosno, potreba za usvajanjem novog načina dizajniranja/projektovanja čovekovog okruženja, sa akcentom na sve potencijalne korisnike, kao i o zakonskoj regulativi Republike Srbije iz oblasti pristupačnosti i Pravilniku sa tehničkim standardima pristupačnostima i
- zelenilom specijalne namene – zelenilo grobalja grada Novog Sada, planom održavanja i upravljanja.
Spisak prijavljenih učesnika: Organska proizvodnja-razvojna šansa poljoprivrede i prehrambene industrije Srbije,
Obnovljivi izvori energije iz poljoprivrede i prehrambene industrije,
Osnove pristrupačnosti koncept Dizajn za sve
i
Zelenilo grobalja Novog Sada