Početna strana  
 O Komori >
 Baza propisa
 Akti Komore
 Sud časti >
 Izvršni odbori >
 Veća
 Regionalni odbori
 Stručni ispiti
 Permanentna obuka
 Regionalne kancelarije >
 Izdavanje licenci >
 Registar
 Članovi >
 Vesti i događaji >
 Osiguranje članova
 Glasnik IKS >
 Postanite član Komore
 Linkovi
 Kontakt
 
Informacije sa sednica
Skupštine >>
Upravnog odbora >>
Nadzornog odbora >>

Videoteka predavanja



Materijali sa predavanja
Permanentna obuka
(bodovana predavanja)
Permanentno usavršavanje
(po starom programu)
Program regionalnih odbora


Brzi linkovi
Najčešća pitanja i odgovori
Katalog srpskih standarda i srodnih dokumenata
Informacije o članarini
Postupak za izdavanje licence
Zahtev za promenu ličnih podataka
Mirovanje članstva
 
:: Naslovna strana > Prezentacije, predavanja, kursevi, seminari, okrugli stolovi > OSTALO > “Aspekti projektovanja i izvođenja tehnološk...
 
Prezentacije,predavanja,kursevi,seminari,okrugli stolovi 
Prijava 
OSTALO 
Šifra 4097
Naziv “Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”
Predavači Dr Siniša Markov, dipl.inž., Tehnološki fakultet Novi Sad
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn., Sanitarni inspektor Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Novi Sad
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn., Tehnološki fakultet Novi Sad
Program 12,00 Pozdravna reč predsednika organizacionog odbora
Milan Samardžija, dipl.inž.tehn.

12,05 „Zakon o bezbednosti hrane – dali novi koncept menja obaveze učesnika u lancu od njive do trpeze“
Dr Siniša Markov, dipl.inž.tehn.

12,30 „Uloga sanitarne inspekcije u kontroli objekata pod sanitarnim nadzorom“
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn.

12,55 „Koncept novog pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica – mikrobiološki kriterijumi“
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn.

13,20 Diskusija/koktel
Termin održavanja Četvrtak, 26. maj 2011. godine
početak: 12,00 časova
Mesto održavanja Novi Sad, Bulevar Cara Lzara br.1
Tehnološki fakultet , Amfiteatar
Cilj i očekivani rezultati Cilj predavanja je da ukaže na sve novine u Zakonu o bezbednosti hrane koje će uticati na promene postojećih odnosa svih učesnika u proizvodnji hrane, zatim, informisanje u vezi sa konceptom novog Pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica i mikroorganizama značajnim za analizu opasnosti, sve dodatno sa praktičnim osvrtom na stanje na terenu, po objektima pod sanitarnim nadzorom.

 
Spisak prijavljenih učesnika:
“Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”
1. Slavica Mitrović, 311I31109
2. Dragan Dunčić, 100012508
3. Milan Samardžija, 371980004
4. Tatjana Simčin, 371G05608
5. Slobodan Radosavljević, 373A30504
6. Goran Orlović, 371448203
23. mart 2023.
eng English
Pretraga članova IKS
Pretraga referenci
Lične prezentacije
Ponude zaposlenja (16)
Potražnja zaposlenja (0)
Promovisanje kompanija
Fotogalerija

facebook /

glasnik

glasnik

covid19

glasnik

inoaktivnosti

Prijava na sistem
Korisničko ime
Lozinka

iksmobnet


hram
 
Literatura