“Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”
Predavači
Dr Siniša Markov, dipl.inž., Tehnološki fakultet Novi Sad
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn., Sanitarni inspektor Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo Novi Sad
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn., Tehnološki fakultet Novi Sad
Program
12,00 Pozdravna reč predsednika organizacionog odbora
Milan Samardžija, dipl.inž.tehn.
12,05 „Zakon o bezbednosti hrane – dali novi koncept menja obaveze učesnika u lancu od njive do trpeze“
Dr Siniša Markov, dipl.inž.tehn.
12,30 „Uloga sanitarne inspekcije u kontroli objekata pod sanitarnim nadzorom“
Aleksandra Zurovac, dipl.inž.tehn.
12,55 „Koncept novog pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica – mikrobiološki kriterijumi“
Dr Dragoljub Cvetković, dipl.inž.tehn.
13,20 Diskusija/koktel
Termin održavanja
Četvrtak, 26. maj 2011. godine
početak: 12,00 časova
Mesto održavanja
Novi Sad, Bulevar Cara Lzara br.1
Tehnološki fakultet , Amfiteatar
Cilj i očekivani rezultati
Cilj predavanja je da ukaže na sve novine u Zakonu o bezbednosti hrane koje će uticati na promene postojećih odnosa svih učesnika u proizvodnji hrane, zatim, informisanje u vezi sa konceptom novog Pravilnika o mikrobiološkoj ispravnosti namirnica i mikroorganizama značajnim za analizu opasnosti, sve dodatno sa praktičnim osvrtom na stanje na terenu, po objektima pod sanitarnim nadzorom.
Spisak prijavljenih učesnika: “Aspekti projektovanja i izvođenja tehnoloških sistema sa osvrtom na primenu Zakona o bezbednosti hrane”