:: Naslovna strana > Glasnik broj 2 > Direkcija - Od aprila kvalitetnija ponuda
 
DIREKCIJA
Odštampaj
Trećina članova Inženjerske komore Srbije otvorila račune i dobila MasterCard kreditnu karticu Banke Inteza Beograd

Od aprila kvalitetnija ponuda
- Miloš Nedeljković -
 
Za sada prednjači korišćenje kreditnih kartica, ali se u Banci nadaju da će novina koja na snagu stupa u aprilu, prestižne platne kartice American Exspress, sa benefitima i reputacijom najjače kartice širom sveta, biti veoma popularne kod članstva Komore
Banka Inteza (Banca Intesa) Beograd svojom poslovnom politikom nudi specijalno povoljnu bankarsku ponudu, usklađenu sa potrebama i zahtevima zaposlenih u konkretnim firmama ili članova udruženja, želeći da maksimalno izađe u susret klijentima. U tom smislu je juna 2005. godine prezentirala specijalnu ponudu i otpočela saradnju sa članovima Inženjerske komore Srbije.

Saradnja je otpočela otvaranjem računa i izdavanjem MasterCard kreditnih kartica, pod specijalno povoljnim uslovima. Gotovo 5.000 članova postali su klijenti Banca Intesa Beograd. Zahvaljujući dosadašnjoj uspešnoj saradnji i kvalitetnim proizvodima broj članova Komore koji postaju naši klijneti, kao i broj bankarskih proizvoda koji članovi Komore koriste, raste iz meseca u mesec. Od bogate ponude Banca Intesa Beograd, namenjene stanovništvu, među članovima Komore najpopularnije su kreditne kartice.

Banca Intesa poznata je na tržištu po inovativnosti, stalnom unapređenju i proširenju ponude i prepoznavanju upravo onih oblasti i segmenata klijenata koje domaće bankarstvo ne pokriva, izlazeći baš njima u susret sa novim rešenjima koje plasira. Stalno usavršavanje i ekskluzivnost ponude je oblast u kojoj vidimo prostor za dalje proširenje i intenziviranje saradnje i sa članovima Inženjerske komore Srbije.

Kako za sada prednjači korišćenje kreditnih kartica naše banke, siguran sam da će novina koju će samo Banca Intesa ponuditi domaćem tržištu tokom aprila, prestižne platne kartice American Exspress, sa benefitima i reputacijom najjače kartice širom sveta, biti veoma popularne kod članstva Komore.

Intesa Hit tekući račun, takođe, je proizvod koji se izdvaja na tržištu jer pruža više mogućnosti zahtevnijim klijentima. Ovaj proizvod podrazumeva opciju Evro Više koja pruža mogućnost da klijent mesečno vrši zamenu dinara u evre po najpovoljnijem kursu, na dva načina. Prvo, da bi sačuvao vrednost novca na tekućem računu klijent samo treba da odredi iznos dinara na svom tekućem računu iznad kojeg želi da se sve uplate/prilivi automatski zamene u evre. Evri su dostupni u svakom trenutku i mogu se podići kad god klijent poželi. Pri opredeljenju za ovu uslugu, sa tekućeg računa se prvo troše dinari, pa tek onda evri, a tek potom se ide u minus. Drugim načinom klijent samo određuje koliko novca mesečno želi da stavi na štednju.

U bilo kom trenutku, sa bilo kog mesta, klijent može da upravlja svojim novcem elektronskim putem preko Banca Intesa On-line Plus servisa. Radi sigurnosti klijenta Banka omogućava plaćanje elektronskim putem uz poklon mini CD sa digitalnim sertifikatom. Uz trajni nalog, Banca Intesa svakog meseca direktno sa tekućeg računa prebacuje sredstva i, bez provizije, plaća mesečne račune za struju, telefon, komunalije, obdanište, izmiruje rate kredita, plaća obaveze po platnim karticama, vrši prenos novca u okviru računa unutar Banke i umesto klijenta plaća druge usluge koje klijent odabere. Uz Intesa Hit tekući račun, Banka poklanja klijentu i dopunsko zdravstveno osiguranje Delta osiguranja. Ovo osiguranje obezbeđuje novčanu nadoknadu u slučaju teže bolesti, izvršene hirurške intervencije ili invaliditeta kao posledice nesrećnog slučaja. Isplaćena naknada se može koristiti bez uslovljavanja svrhe u koju će biti potrošena. Zatim Maestro debitna kartica, čekovi, plaćanje svih vrsta računa uz minimalnu proviziju. Pri tome, održavanje Intesa Hit tekućeg računa Banca Intesa Beograd, sa svim opisanim korisnim opcijama iznosi 198 dinara mesečno, bez bilo kakvih dodatnih, skrivenih troškova.

S obzirom na činjenicu da značajan broj članova Komore ima sopstvene firme, a da će Banca Intesa, početkom marta lansirati novu ponudu namenjenu baš tom segmentu pravnih lica, pod nazivom IntesaBiz, siguran sam da će vaši članovi koristiti prednosti i ovog proizvoda kojim unapređujemo uslugu uvodeći Savetnika Za Mali Biznis, kome se klijenti mogu obratiti za otvaranje IntesaBiz računa, pomoć oko korišćenja svih usluga i proizvoda Banke, pogodnosti korišćenja kredita i za sve ostalo značajno za njihovo poslovanje. Zatim, pogodnosti poput popusta na transakcije, dozvoljenog BizMinusa po računu firme, brzih BizKredita i LakiBiz kredita bez žiranata i depozita. Besplatna Visa Business Electron kartica omogućava pristup sredstvima malog biznismena 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji uz popust od 40 odsto za plaćanja i podizanje gotovine na bankomatima širom zemlje i u zoni 24 - delu ekspoziture sa idealnim balansom sigurnosti, privatnosti i praktičnosti koji je dostupan 24 sata. U sklopu ove ponude mogu se dobiti i do 10 platnih kartica za zaposlene i to bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatno instaliranje e-bankinga koji omogućava upravljanje sredstvima elektronskim putem uz 40 odsto popusta na sve transakcije.

Pročitajte iz oblasti "Direkcija" i:

<<< Nazad na sadržaj