:: Naslovna strana > Glasnik broj 1 > Ostalo - Dan SGITS i IKS na "Građevinarstvu 2005"
 
OSTALO
Odštampaj
 
Dan SGITS i IKS na "Građevinarstvu 2005"
 
Na 31. međunarodnom sajmu "Građevinarstvo 2005", koji je na Beogradskom sajmu trajao od 26. do 30. aprila, uz učešće više od 1.000 izlagača, iz zemlje i 40 država "diljem zemljinog šara" - Inženjerska komora Srbije (IKS) i Savez građevinskih inženjera i tehničara Srbije (SGITS) imali su posebnu promociju.

Dan IKS i SGITS bio je 28. aprila, u Svečanoj sali sajma, i tom prilikom su održana stručna predavanja, a obavljena je i promocija stručne literature.

Tako je Gligor Obrenović govorio o "Programu stručnih aktivnosti IKS", dr Petar Mrgud o "Programu stručnih aktivnosti SGITS", dr Slobodan Otović je prisutne informisao o "Novim razvojnim programima na "Građevinarstvu 2005", dok su dr Kazimir Kurij i dr Milan Stamatović, autori knjige "Strateški menadžment" govorili na temu "Savremene metode upravljanja projektima", a na kraju je Borivoje Tadić govorio o "Sanaciji i izgradnji građevinskih objekata" uz pomoć građevinskih materijala kompanije "Kema-Beograd".

Posle održanih predavanja učesnici Dana IKS i SGITS su kolektivno posetili štandove vodećih proizvođača i izlagača 31. međunarodnog sajma građevinarstva.

Pročitajte iz oblasti "Ostalo" i:

<<< Nazad na sadržaj