:: Naslovna strana > Glasnik broj 1 > Ostalo - Prezentacija sajamskih laureata
 
OSTALO
Odštampaj
Saradnja Komore sa strukovnim udruženjima

Prezentacija sajamskih laureata
 
U okviru savetovanja "Nove tehnologije u građevinarstvu", Inženjerska komora Srbije je, u saradnji sa Savezom građevinskih inženjera i tehničara Srbije, organizovala za svoje članove prezentacije firmi koje su na "Beogradskom sajmu građevinarstva" bile višestruki laureati - "Faraon" i "Brabo" su se okitili "Posebnim priznanjima" dok je "Kema - Beograd" trostruki dobitnik najvećeg priznanja "Nova vizura". Prezentacije su održane u Domu inženjera i tehničara Srbije u Beogradu, u utorak 20. decembra 2005. godine.

Stručnjaci "Keme" su predstavili nekoliko vrsta građevinskih materijala i elemenata: aditive za betone sa osvrtom na polimerne plastifikatore, materijale za sanaciju kapilarne vlage, epoksidne sisteme, fasadne i krovne ploče sistema ETERNIT-SWISS PEARL.

Programeri beogradskog "Faraona" su prvo predstavili firmu, a onda i softver za pripremu i realizaciju ponude "Faraon".

Na kraju su stručnjaci firme "Brabo" predstavili nastanak i razvojni put brenda "Brabo - krovnih prozora", ali i komparativne pogodnosti programa, odnosno, tehničko-tehnološki postupak u sistemu građenja i moguća rešenja u odnosu na potrebe objekata i zahteve kupaca.

Prateća manifestacija stručne prezentacije je prigodna izložba ovih proizvođača, a učesnici skupa su dobili i stručne kataloge, CD, prospekte i odgovarajuće uzorke.

Pročitajte iz oblasti "Ostalo" i:

<<< Nazad na sadržaj